HASZNOS INFÓK

Helyszín

Helyszínünk idén a CINEXT ETELE, ETELE PLAZA
(1119, Budapest, Hadak útja 1.).

Regisztráció

A regisztrációnál ügyelj arra, hogy a belépőd csak a regisztrációs űrlapon megadott névre érvényes. Ha a regisztrációd átruháznád, kérjük, hogy vedd fel velünk írásban a kapcsolatot! A jelenlegi kormány rendeleteknek köszönhetően csak érvényes védettségi igazolvánnyal tudunk beengedni, ezt kérjük vedd figyelembe!

Érkezés

A regisztráció mindkét napon 8:00 és 9:00 között zajlik. Idén is sűrű lesz a program, ezért az első előadónk pontban 9:00-kor kezd majd. Ha nem szeretnél lemaradni, érkezz időben, és az első előadás kezdetéig igyál meg velünk egy finom kávét vagy teát.

Parkolás

Szerintünk érkezz gyalog / tömegközlekedéssel / kerékpárral. (Törekszünk az ökológiai lábnyom csökkentésére, ugye.)
Ha mégis autóval jönnél, az Etele Plaza mélygarázsa önköltségen igénybe vehető.
A környező utcákban ingyenes a parkolás

Catering

Lesz! Kávét, teát, üdítőket és változatos, meleg ebédet a rendezvény mindkét napján biztosítunk. A menü összeállítása során gondolni fogunk a speciális étrendet tartókra is.

Ruhatár

Ez is lesz! A ruhatárban elhelyezett értéktárgyakért viszont sajnos nem tudunk felelősséget vállalni.

Magatartás

Kérjük, hogy a rendezvény teljes területén fokozottan ügyelj a kiállítók és a helyszín egyéb berendezési tárgyainak, ingóságainak óvására, illetve tartózkodj a szemeteléstől. Köszönjük! Lesznek olyan külföldi előadóink, akik nem szeretik, ha kép- vagy videófelvételt készítenek róluk, kérjük, hogy ezt tartsd tiszteletben! Erről természetesen időben tájékoztatunk majd.

Lemondás, elállás

Tudjuk, hogy az élet néha máshogy alakul. Ha már megvetted a belépőd, de mégsem tudsz eljönni, kérjük, hogy a rendezvényt megelőző 20. naptári nap deléig jelezd felénk. Ebben az esetben a befizetett belépődíjat 3 munkanapon belül visszautaljuk. Sajnos ezt követően nem áll módunkban visszatéríteni a belépődíjat. Amennyiben a COVID miatt a rendezvény elhalasztásra vagy lemondásra kerül, belépőjegyed árát 100%-ban visszatérítjük.

Kép- és hangfelvétel

(Innentől egy kicsit hivatalosabbra váltunk.) A BrandFestival-on kép- és hangfelvétel készül. A házirend elfogadásával és a rendezvényen való részvétellel – minden további megkérdezés nélkül – előzetesen és kifejezetten hozzájárulsz az arcod, megjelenésed, megnyilvánulásaid rögzítéséhez és közléséhez a rendezvényen, a szervező vagy a szervező által megbízott szakember által történő hang- és/vagy képfelvétel készítése útján. Amennyiben nem vagy közszereplő, kifejezetten csak a beleegyezéseddel nevezünk meg. (Ha közszereplőnek minősülsz, beleegyezésed nélkül is megnevezhetünk.) A fenti megjelenítések tekintetében a felvétel készítője térben, időben és felhasználási módban korlátlan, átruházható és kizárólagos felhasználási jogosultságot szerez. Szervező a későbbiekben korlátozás nélkül, szabadon jogosult a résztvevőről készített és készült hang- és/vagy képfelvétel és megjelenítés hasznosítására, felhasználására (például a rendezvény népszerűsítése céljából), többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére és forgalmazására a vonatkozó jogszabályi előírásokra figyelemmel és a személyiségi jogok tiszteletben tartásával. A házirend elfogadásával és a rendezvényen való részvétellel elfogadod, hogy ezekért sem előre, sem utólag semminemű ellenszolgáltatásra nem vagy jogosult, és ilyen igényt nem támaszthatsz a szervezővel szemben.

Szerzői jogok

(Még mindig hivatalos, de mindjárt végzünk!) A BrandFestival teljes hang- és képanyaga szerzői jogi védelem alatt áll. Tartalmát a résztvevő számára kizárólag saját használatra teszi a szervező hozzáférhetővé. A hang- és képanyag bármilyen formában történő továbbadása, sokszorosítása, idézése, hivatkozása vagy reprodukciója kizárólag a szervező előzetes írásbeli hozzájárulásával lehetséges. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Amennyiben a fentiekben foglaltakat megszeged, úgy a szervező jogosult jogainak érvényesítése céljából a megfelelő jogi eljárást kezdeményezni. Az eljárás során szervező követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését, továbbá a szervező által szervezésre kerülő jövőbeni rendezvényeken való részvételtől eltiltani.

Adatkezelés

Regisztrációddal hozzájárulsz ahhoz, hogy a jövőben a BrandFestival szervezői és a Republic Group Communication elektronikus hírlevél küldése céljából a regisztráció során megadott email címet felhasználhassa.

Vis maior és egyéb rendelkezések

A változtatás jogát fenntartjuk. Vis maior esetén felelősség nem terhel minket. Vis maiornak minősül a háború, a sztrájk, a lázadás, a baleset, a tűz, az árvíz, a vihar, a természeti katasztrófa, valamint a bombatámadás vagy riasztás, továbbá minden olyan előre nem látható esemény, amely nem a szervező hatásköre, vagy amelyek eredményeképpen jogszerű és biztonságos keretek között nem bonyolítható le a rendezvény. Előfordulhat olyan vis maior is, hogy egy előadó lekési a gépét, vagy egyszerűen nem száll fel. Ha ez megtörténne, azonnal tájékoztatunk közösségi média felületeinken és a helyszínen. Köszönjük, hogy jelenléteddel megtiszteled rendezvényünket!