Hasznos
infók

Gyakran ismételt kérdések

1Helyszín
A kétnapos stratégiai csúcstalálkozó helyszíne a Budapest Music Center (1093 Budapest, Mátyás utca 8.). A Budapest Music Center a Belső-Ferencvárosban, Budapest kulturális és oktatási negyedének szívében található. A Kálvin tér szomszédságában elhelyezkedő komplexum térkialakítása és belsőépítészete ötvözi a környékre jellemző neoklasszicista építészetet a XXI. századi modernitással. A BMC kitűnő akusztikai tulajdonságokkal bíró koncertterme kiemelkedő minőségű hang-, fény- és színpadtechnikával felszerelt, és a legkülönfélébb rendezvényigények kielégítésére alkalmas.
2Érkezés
A regisztráció mindkét napon 8:00 és 9:00 között zajlik. Az első programelem – konferencia mindkét napján – pontosan 9:00-kor kezdődik. Javasoljuk, hogy időben érkezz! Kérjük, hogy az előadások alatt a konferenciateremben a mobiltelefonod, laptopod és egyéb elektronikai eszközeid csak lenémítva használd!
3Parkolás
A Budapest Music Center épületében parkolási lehetőség sajnos nincs. Javasoljuk, hogy vedd igénybe a szomszédos Studium Parkolóház (1093 Budapest, Czuczor u. 1.) szolgáltatását, ahol 400 személyautó parkolhat. A jegyár a parkolás költségét nem tartalmazza! A helyszín akadálymentesített.
4Öltözködés
Rendezvényünkön nincs dress code. Olyan ruhában érkezz, amiben kényelmesen érzed magad, és ami elősegíti a laza, informális, kreatív légkör kialakulását.
5Catering
Kávét, üdítőket és ebédet a rendezvény mindkét napján biztosítunk.
6Magatartás
A Résztvevők a Rendezvény teljes területén fokozottan kötelesek a Kiállítók és a helyszín egyéb berendezési tárgyainak, ingóságainak óvására, továbbá kötelesek tartózkodni azok megkárosításától, illetve a szemeteléstől.
7Kép- és hangfelvétel
A BrandFestivalon kép- és hangfelvétel készül. A Résztvevő jelen házirend elfogadásával és a Rendezvényen való részvételével - minden további megkérdezése nélkül - előzetesen és kifejezetten hozzájárulását adja a Résztvevő arcának, megjelenésének, megnyilvánulásainak rögzítéséhez és közléséhez a Rendezvényen a Szervező vagy a Szervező által megbízott szakember által történő hang- és/vagy képfelvétel készítése útján, azzal, hogy kizárólag kifejezett beleegyezésével nevezhető meg. Amennyiben a Résztvevő közszereplőnek minősül, úgy a beleegyezése nélkül is megnevezhető. Az előzőek szerinti megjelenítéseken annak készítője a Résztvevő tekintetében térben, időben és felhasználási módban korlátlan, átruházható és kizárólagos felhasználási jogosultságot szerez. Szervező a későbbiekben a Résztvevő tekintetében korlátozás nélkül, szabadon jogosult a Résztvevőről készített és készült hang- és/vagy képfelvétel és megjelenítés hasznosítására, felhasználására (pl. a Rendezvény népszerűsítésére), többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére és forgalmazására a vonatkozó jogszabályi előírásokra figyelemmel és a személyiségi jogok tiszteletben tartásával. Résztvevő ezekért sem előre, sem pedig utólag semminemű ellenszolgáltatásra nem jogosult és ilyen jellegű igényt vagy követelés nem támaszthat Szervezővel szemben.
8Szerzői jogok
A Rendezvény teljes hang- és képanyaga szerzői jogi védelem alatt áll. Tartalmát a Résztvevő számára kizárólag saját használatra teszi a Szervező hozzáférhetővé. Bármilyen formában történő továbbadása, sokszorosítása, idézése, hivatkozása vagy reprodukciója kizárólag a Szervező előzetes írásbeli hozzájárulásával lehetséges. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Amennyiben Résztvevő a fentiekben foglaltakat megszegi, úgy Szervező jogosult jogainak érvényesítése végett a megfelelő jogi eljárást kezdeményezni a Résztvevővel szemben, amely során követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését, továbbá a Szervező által szervezésre kerülő jövőbeni Rendezvényeken való részvételtől eltiltani.
9Regisztráció
A jelentkezés kizárólag az űrlapon megadott személy számára érvényes, más személyre csak a regisztráció módosításával és a Szervező előzetes írásbeli hozzájárulásával ruházható át.
10Lemondás, elállás
A részvétel lemondását a Rendezvényt megelőző 20. naptári nap 12:00 óráig fogadjuk el. Ebben az esetben a befizetett belépődíjat 3 munkanapon belül visszautaljuk. Ezután azonban nem áll módunkban visszatéríteni a belépődíjat, abban az esetben sem, ha Résztvevő a Rendezvényen nem jelenik meg.
11Ruhatár
A Rendezvényen ruhatár működik. A Szervező a ruhatárban elhelyezett értékekért felelősséget nem vállal.
12Adatkezelés
A Résztvevő regisztrációjával hozzájárul, hogy a jövőben a BrandFestival szervezői és a Republic Group elektronikus hírlevél küldés céljából a regisztráció során megadott email címet felhasználhassa.
13Vis maior és egyéb rendelkezések
A Szervező a változtatás jogát fenntartja. Vis maior esetén a Szervezőt felelősség nem terheli. Vis maiornak minősül háború, sztrájk, lázadás, baleset, tűz, árvíz, vihar, természeti katasztrófa, valamint bombatámadás vagy riasztás, továbbá minden olyan előre nem látható esemény, amely nem a Szervező hatásköre, vagy amelyek eredményeképpen a Rendezvény jogszerű és biztonságos keretek között nem bonyolítható le. Köszönjük, hogy jelenléteddel megtiszteled rendezvényünket!

Egyéb kérdésed van?

Lépj velünk kapcsolatba!

Boér Anna

+3630 5659302

info@brandfestival.hu